Megaleg Elbil Sport SUV 4×4 Anmeldelse & Test


Min kæreste ville gerne give min søn en god gave da han blev færdig med at gå med ble, og valget gik på en elbil. Faktisk var det meningen at Alfred skulle have haft en el-ATV fordi hans morfar har en stor ATV, som han synes er lidt sej at køre på.

Her fik vi enorm god rådgivning og vi fik at vide at han simpelthen var for lille til en el-atv og guidede os til at købe den bedste elbil fra deres sortiment.

Her er det vilde. Den vi endte med at købe, var en af deres billigste elbiler, nu skal jeg ikke kunne sige, om det så var den de tjener flest penge på, men jeg er sjældent blevet rådgivet til at spare penge hos en butik.

Så vi endte med at bruge tættere på 2.000 kr istedet for 4.000 kr, som var planen. Det må jeg sige, det var jeg virkelig imponeret over, og ligeledes var min kæreste.

Kan Megaleg SUV Elbil anbefales?

Det korte svar er Ja, i forhold til prisen, er det virkelig en god bil og vores store dreng har fået en del ud af den. I dag er han som 4-årig allerede ved at være for stor til den, den kører lidt for langsomt til ham på de store marker på ALS. Men heldigvis kan lillesøster tage over, når vi får en ny hurtigere bil til den store.

Skal du have elbil til dit barn, så er det i hvertfald et godt køb til prisen, om ikke andet vil jeg virkelig anbefale at tage fat i ringe til webshoppen først, for at få rådgivning om hvad du skal have.

Fordele ved Megaleg SUV Elbil

  • Kan køre i lang tid, har endnu ikke løbet helt tør for strøm for os
  • Kan køre op af stejle bakker i mudder og dårlig vejr
  • Kører langsomt til helt små børn
  • Har en fjernbetjening som kan styres af forældre.
  • Der kan lige netop sidde 2 i bilen, hvis de er små nok.
  • Fra 2 til 3,5 år i min optik, for langsom til 4-årige drenge.

Det bedste elbilen er klart at den bare kan blive ved med at køre, selv op af stejle bakker og i det værste mudder.

Derudover er fjernbetjeningen nærmest et must når små børn kører i bilen. Det giver dig en sikkerhed for at der ikke sker noget, med én knap kan du komplet stoppe bilen.

Ulemper ved Megaleg SUV Elbil

  • Larmer måske lidt for meget.
  • Kører for langsomt til en 4-årig, den kører cirka samme hastighed som en 3-4 årig går.
  • Kommer med en musik og lyd som er meget træls, men det kunne min kæreste koble fra nede ved batteriet

Det værste ved bilen må være larmen, som kommer fra de elektriske motorer. Det lyder ligesom når legetøj kører, bare meget højere, ligeledes er musikken der medfølger ikke særlig spændende, men den fandt Simon ud af at koble fra via batteriet.

Når nu bilen alligevel kommer med højttalere og bilen alligevel siger “Vroom” når man starter den (altså hvis man ikke har slået lyden fra) så synes jeg godt man kunne have lavet så den sagde “Vroom” når den kørte også.

Så tror jeg at Alfred havde synes den var lidt sejere.

Alfred 3 år havde mere ud af den end Alfred 4 år har, og han kunne sagtens have haft den allerede da han var 2 – 2,5 år gammel.

Frida har kørt i den allerede som 1 årig og kan godt sidde selv uden at vælte ud, men det er lidt for tidligt endnu. Når hun bliver 2 år kan hun sagtens køre i den.

Køb Megaleg SUV Elbil online her

Der kan lige sidde 2 i , hvis de ikke er for store, men det kræver også lige at man kan enes.
Utrolig sjov at køre i, når man er 3 år.

Recent Content